Om Østafjelske

ØKS er et av syv regionale musikkontor i Norge som jobber for kompetanseheving og profesjonalisering av hele musikkfeltet. Vår region er Viken, Vestfold og Telemark. Vi deler ansvaret for Viken sammen med MØST.

Vi arrangerer jevnlig kurs, fagdager, seminarer og tilbyr individuell veiledning til artister, arrangører og bransjeaktører. I tillegg er vi initiativtaker og koordinator for nettverk, prosjekter og møteplasser for bransjen. ØKS jobber også kulturpolitisk for å bedre rammevilkårene til musikkbransjen i Viken og Vestfold og Telemark.


ØKS har kontor i Tollbugata 70 i Drammen, inngang fra Bromannsgangen.

ØKS består av 1,5 årsverk, fordelt på:
Daglig leder: Gunnar Grinaker
Fag- og kommunikasjonsansvarlig: Marit Stokkenes

Kontakt oss
Abonner på vårt nyhetsbrev


ØKS styremedlemmer
Styreleder:
Arve Vannebo

Styremedlemmer:
Eivind Brydøy
Louise Winness Prestgard
Tore Narverud
Jostein Forsberg
Fredrik Fagerli Dahle
Jon Mihle


Personvernerklæring
Denne personvernerklæringen handler om hvordan ØKS samler inn og bruker personopplysninger om deg.

Hvis du har spørsmål eller kommentarer til denne erklæringen eller hvordan vi behandler personopplysninger, kan du kontakte oss på post@ostafjelske.no

ØKS er behandlingsansvarlig av personopplysningene dine.

ØKS lagrer følgende opplysninger deg som deltar på våre arrangement; Navn, epost, telefonnummer og postnummer. I enkelte tilfeller samarbeider vi med andre medlemsorganisasjoner omkring arrangement og vil be om medlemsnummer.

Vi lagrer i tillegg historikk på hvilke arrangement du har deltatt på. Dette gjør vi for å oppfylle rapporteringsplikt til våre tilskuddsgivere og av historisk hensyn/interesse. Informasjonen lagres i inntil 5 år.

Vi benytter opplysningene for å kunne informere deg om framtidige tilbud i form av kurs og arrangementer.

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll.

Vi videreformidler/selger ikke opplysningene til kommersielle foretak.