Vi ønsker oss flere gode konsertproduksjoner for barn og unge!

OBS! Søknadsprosessen for Fagdøgnet er nå avsluttet!

Derfor arrangerer vi for aller første gang Fagdøgn for musikere 19-20. oktober! Fagdøgnet er en samling for musikere som ønsker å få inspirasjon lære enda mer om hvordan man lager gode konsertproduksjoner for de yngste målgruppene.

I løpet av oppholdet vil du få oppleve spennende nasjonale og internasjonale produksjoner av høy kvalitet, delta på relevante foredrag og workshops, møte dyktige bransjekollegaer, delta på evalueringer av produksjoner, få et større nettverk og ny kunnskap.

Fagdøgnet passer både for deg som ønsker å lage musikk for barn og unge, og for deg som allerede gjør det, men vil utvikle deg videre.

Fagdøgnet foregår parallellt med Marked for Musikk som er Norges største visningsarena for konserter rettet mot barn og unge.

Hva koster det å delta?
Dersom du blir tilbudt plass på Fagdøgnet betaler du et depositum på kr 500 for å sikre plassen din. Etter at du har deltatt i oktober får du tilbakebetalt dette. Plass på Fagdøgnet inkluderer fagprogram, delegatpass på Marked for Musikk, reise og opphold.

Hvordan får jeg plass?
Du må være en etablert musiker, men trenger ikke tidligere erfaring med barn og unge som målgruppe. Det viktigste er at du har et ønske om å formidle musikk til et ungt publikum.

Årets Fagdøgn gjennomføres som et pilotprosjekt. På grunn av smittevern har vi kun 10-15 tilgjengelige plasser. Derfor prioriterer vi soloartister og mindre grupper. Dersom du er en del av et større ensemble kan dere søke om at en eller to representerer dere på Fagdøgnet.

SØKNADSFRIST 15. AUGUST
(Alle får svar om de har fått plass innen 1. september)

Medlem av NOPA?

Vi er veldig glade for at NOPA er vår samarbeidspartner. De har reservert to plasser på Fagdøgnet som er forbeholdt deres medlemmer. Du kan søke om plass via deres nettside, og/eller vårt søknadsskjema (pass på å huke av om du er medlem eller ikke!

Påmeldingen er åpen 24. juni-15. august. Lurer du på noe? Ta kontakt med Marit Stokkenes i ØKS på marit@ostafjelske.no

Fagdøgn for musikere 2021 arrangeres av Marked for musikk, Creo, Kulturtanken og ØKS.
Samarbeidspartner: NOPA. Fagdøgnet er støttet av Kulturrådet.